Kiutüübid

1970 ndatest aastatest alates on arendatud välja palju erinevaid kiudude kujusid ja materjale.

1970 ndatest aastatest alates on arendatud välja palju erinevaid kiudude kujusid ja materjale. Teraskiud erinevad oma tootmisviiside, materjalide ja kuju poolest, samas ka mehaaniliste omaduste, nagu ankurduse ja tõmbetugevuse poolest. Põhiliselt kasutatakse külmalt tõmmatud traadist, metall-lehest lõigatud- ja freesitud kiudusid.

BT-HE75/50 – HE tüüpi teraskiud tööstuspõrandate ja vundamentide valamiseks. Kasutatakse betoonkonstruktsioonides traditsioonilise armatuuri asendamiseks või vähendamiseks. Pikkus 50 mm, läbimõõt 0,75mm ja tõmbetugevus 1200MPa

Hendix prime 75/52 – HE tüüpi teraskiud suurte koormustega tööstuspõrandate, vundamentide ja vahelagede valamiseks. Kasutatakse betoonkonstruktsioonides traditsioonilise armatuuri asendamiseks või vähendamiseks. Pikkus 50mm, läbimõõt 0,75mm ja tõmbetugevus 1500MPa

Vaata ingliskeelset tootelehte:

Hendix prime XP 75/62 – spetsiaalselt välja arendatud ankurdusmehanismiga teraskiud suurte pingete vastuvõtmiseks raskelt koormatud tööstuspõrandates, vaiadel plaatides, vundamentides ja vahelagedes. Kasutatakse betoonkonstruktsioonides traditsioonilise armatuuri asendamiseks või vähendamiseks. Pikkus 60mm, läbimõõt 0,75mm ja tõmbetugevus 1500MPa.

Vaata ingliskeelset tootelehte:

Hendix prime XP 55/35 – spetsiaalselt välja arendatud ankurdusmehanismiga teraskiud, mida kasutatakse torkreetbetoonis tunneliehituses, koorikelementide või õhukeste konstruktsioonide valamisel. Kasutatakse betoonkonstruktsioonides traditsioonilise armatuuri asendamiseks või vähendamiseks. Pikkus 35mm, läbimõõt 0,55mm ja tõmbetugevus 1500MPa.

ArmoTec – Makropolümeerkiud betoonpõrandate valamiseks.

ArmoTec on polümeerkiudude hulka kuuluv ehituslik sünteetiline makrokiud. Kiu spetsiaalne suure joontihedusega ning kõrge tõmbetugevusega koostis on arendatud välja, et tagada parim võimalik lõpptulemus.

Tehniline info ja kasutusjuhendid:

BarChip MQ58 Uue generatsiooni makrokiud pinnasele toetuvate kandvate betoonpõrandate valamiseks.

BarChip MQ58 on Elasto Plastic Concrete´I (EPC) kopolümeerkiudude hulka kuuluv ehituslik sünteetiline makrokiud. Kiu spetsiaalne suure joontihedusega koostis on arendatud välja, et tagada parim võimalik lõpptulemus.

Tehniline info ja kasutusjuhendid:

Küsi rohkem infot

Maksimum faili suurus: 2 GB.
PrivaatsustingimusedNõutud